Om os

Inden du vælger at gøre et køb online, er det en god ide, at undersøge, om det er muligt at spare penge ved at benytte en bonuskode, rabatkode eller henvisningskode. Kært barn har mange navne, men fælles for de forskellige koder er, at en bonuskode giver mulighed for at du sparer penge i forbindelse med et køb.

Coca Cola var også her first mover

Som indenfor så mange andre dele af marketing var Coca Cola også her førende. For mere end hundrede år siden begyndte Coca Cola at tilbyde bonuskoder med henblik på, at forbrugeren kunne opnå en rabat ved at benytte en sådan bonuskode. Siden da er markedsføringsdisciplinen blevet en meget udbredt strategi, der benyttes af mange virksomheder i bestræbelserne på, at få dig til at købe netop deres produkt.

Er bonuskoder nyttige?

Siden af de første bonuskoder har bonuskoder som sagt erobret verden. Især i USA har rabatkoder, kuponkoder eller bonuskoder oplevet kraftig vækst. I USA er det meget almindeligt med kuponkodehæfter, hvor man har mulighed for klippe kuponer ud at hæfte eller bruge en decideret kuponkode, der giver adgang til særligt gode eksklusive tilbud.

Lidt mere stille og rolig går det med udbredelsen af disse bonuskoder i Europa, men der findes også her et utal af bonuskoder og lignende, som kan hjælpe forbrugeren med at opnå rabat.

Det kan ofte betale sig, at tjekke markedet for ledige koder, men husk at koderne kan have mange forskellige navne hos de forskellige firmaer kuponkoder, rabatkoder, henvisningskoder og bonuskoder. Hvis du ikke Googler alle former for koder og det enkelte firmas navn, risikerer du at misse en kode, og derved en rabat.

Alternativt kan du benytte sider som denne til at afdække markedet og dine muligheder. Er der en rabat eller ej. Det skader i alle fald ikke at undersøge det, det kunne jo være, at der var en rabat, som kræver en eller anden form for bonuskode, som du kan benytte.

Hvilke danske firmaer benytter bonuskoder?

Det er ikke muligt, at skære firmaer, der benytter bonuskoder over i en kam. Alt fra betting til kosttilskud tilbyder bonuskoder.

Hvilke danske firmaer benytter kuponkoder?

Det er meget forskelligt. Alle former for virksomheder i de fleste brancher gør brug af kuponkoder.

Hvad er en henvisningskode?

En henvisningskode er stort set det samme som en bonuskode, rabatkode eller kuponkode. Du kan opnå en rabat ved at benytte koden.