Findes der en Brikk rabatkode?

Brikk er den seneste stjerne på den danske ejendomshimmel. Ejendomsmægleren er en online ejendomsmægler, der benytter lokale mæglere til at fremvise det hus, som du har set på nette. Hvorfor? Der er penge at spare – behøver vi at sige mere!

Brikk rabatkoder

Der findes på nuværende tidspunkt ikke en offentlig rabatkode for brikk.dk, Ikke desto mindre, kan du bruge koden “boligrevolution” når du starter en købs- eller salgsproces, og Brikks mæglere vil sørge for, at du opnår den bedst mulige pris.

Et nyt koncept

Det der gør Brikk specielt er deres koncept, der er designet til at spare både køber og sælger penge på handel med boliger. I stedet for at gennemgå en lang og snørklet proces, tilbyder Brikk deres hjælp fra kun 12.500 DKK. Det bedste af det hele er, at Brikk har et netværk af lokale mæglere, der tilbyder deres lokalkendskab til denne lave pris. Den lokale mægler står for vurdering og fremvisning. Med andre ord bliver det med Brikk ikke meget mere kompliceret at handle en bolig hos Brikk end det er at købe en seng!

Om Brikk

Brikk.dk er en online ejendomsmægler, der tager en ellers meget konservativ branche et skridt videre, I dag vælger de fleste at indlede deres søgen efter et hus eller indledende salgsproces på nettet. Brikk vil gerne hjælpe med dette til en overskuelig pris.

Vi elsker at spare penge, så hvorfor ikke starte her? Boligmarkedet er stort og uoverskueligt, og hvorfor ikke lave Brikk være din ejendomsmægler?

Hvad er Brikk.dk?

Brikk er en dansk online ejendomsmægler, der annoncerer med et lavt salær.

Er Brikk til at stole på?

Ja, siden begyndelse har Brikk.dk leveret gode og brugbare løsninger til det danske ejendomsmarked.

Har Brikk en rabatkode?

Nej ikke umiddelbart, men der findes alligevel gode muligheder for at opnå gode ”kode rabater”.

Er det sikkert at benytte Brikk til at sælge sin bolig?

Brikk onlineejendomsmægleren er et relativt nyt koncept på det danske ejendomsmarked. Brikk benytter rigtige lokale ejendomsmæglere til vurdering og fremvisning.